Siebe Schrijvers lucht zijn hart over de afgelopen maanden: "Die trainingen zijn niet met volle goesting"


Foto: © photonews 04 december 2019 07:59

Siebe Schrijvers is sinds enkele wedstrijden opnieuw basisspeler bij Club Brugge. Voor de derby tegen Cercle kwam hij er zelf achter dat hij niet ging spelen. In Het Laatste Nieuws vertelt hij openhartig hoe dat is gelopen.

Alle begin verloopt moeizaam. Voor Siebe Schrijvers was dat niet anders onder Philippe Clement. Bij Genk posteerde de coach Schrijvers op de bank, bij Club zelfs in de tribune. "Ik dacht even: 'we gaan dezelfde weg op als in Genk'", vertelde Schrijvers aan Het Laatste Nieuws

"Ik schrok me een bult toen ik het blad met de selectie zag voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ik was op mijn duizendste gemakken en plots zag ik dat. Ik moest toch eens twee keer kijken. Die niet-selectie had ik niet verwacht. Ik trok een foto en stuurde het naar mijn vader. Ik heb me meteen weer omgekleed en trok richting de fitness."

Omschakeling

"Normaal vraagt mijn vader altijd hoe de training was. Nu was ik de eerste. De coach had me er niet over aangesproken. Maar het was een lastige week. Op de wedstrijddag moet je dan komen trainen met de jongens die er ook niet bij zijn. Zo'n vijf man. Met de volle goesting is dat niet. Tegen Galatasaray zat ik dan in de tribune. Gelukkig is de switch snel gekomen. Anders was het helemaal anders gelopen."

Beker van België \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.