'Premier League-clubs staan alweer in de rij voor Rode Duivel van Club Brugge'


Foto: © photonews 04 december 2019 19:39

Club Brugge stuntte in het tussenseizoen door Simon Mignolet terug naar België te halen. De prestaties van de Rode Duivel vallen in het buitenland alvast op. Verkast hij alweer?

De kritiek op Simon Mignolet bij Liverpool FC was de voorbije jaren vaak veel te hard. Big Si bewees in onze pintjesliga én in de Champions League dat hij nog steeds een topdoelman is.

En dan zorgt natuurlijk voor interesse. SL Benfica is nog steeds geïnteresseerd, maar Mignolet wees in de voorbije mercato het Portugese voorstel al af en koos voor een verhuis naar Olympia.

In de Engelse media staat echter te lezen dat een pak Premier League-clubs de prestaties van Mignolet op de voet volgen. Al is het maar de vraag of de doelman zin heeft in voetbal bij een middenmoter, terwijl hij in West-Vlaanderen voor de prijzen kan voetballen.

Boter bij de vis

Bovendien zal ook Club Brugge de sterkhouder niet zonder slag of stoot laten gaan. Club heeft eindelijk opnieuw een betrouwbaar sluitstuk na enkele seizoenen kommer en kwel. Bovendien betaalde de vice-kampioen acht miljoen euro voor Mignolet. Boter bij de vis enzo...

Beker van België \\ Club Brugge \\ SL Benfica
 
 
 
Reacties.