Vanavond clash tussen Solskjaer en Mourinho: zorgt Portugees voor onbewuste ommekeer bij Manchester United?

04 december 2019 16:01

Vanavond kijken Solkjaer en Mourinho elkaar recht in de ogen bij het duel tussen Manchester United en Tottenham. Solskjaer heeft Mourinho vorig seizoen vervangen bij Manchester United, maar uitgerekend de Portugees kan ervoor zorgen dat Solskjaer deze keer de laan wordt uitgestuurd.

Het wordt ongetwijfeld een speciale match vanavond. Beide ploegen kunnen de punten gebruiken en voor Solskjaer staat er misschien wel meer op het spel. Het bestuur gelooft in de Noor, maar zijn stoel wankelt. Nederlagen vanavond en komend weekend tegen Manchester City zouden de doorslag wel eens kunnen geven.

Bij Tottenham draait het de laatste weken beter. Onder Mourinho wisten ze alle matchen al te winnen en ze zijn ook favoriet om vanavond te winnen op het veld van Manchester United. De Portugees kan er dus mee voor zorgen dat zijn opvolger binnenkort wordt ontslagen bij Manchester United. 

Ook opvallend is dat Mourinho de ploeg zo onbewust kan "helpen". Onder Solskjaer is het duidelijk heel wisselvallig en als Mourinho wint vanavond gaat er bij het bestuur van United misschien wel een belletje rinkelen. Een nieuwe trainer zou wel eens heel wat problemen kunnen oplossen bij de Engelse topclub. 

Pochettino

En de nieuwe trainer zou wel eens... Mauricio Pochettino kunnen worden. De trainer werd bij Tottenham vervangen door Mourinho, maar hij ziet een job bij Manchester United wel zitten. Ook de supporters van United verlangen naar de Argentijnse trainer. Mourinho zou zijn voorganger bij Tottenham dus ook onbewust kunnen helpen aan een nieuwe job. 

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Tottenham
 
 
Reacties.