Eden Hazard mist zo goed als zeker El Clasico door breukje in de enkel

05 december 2019 13:54

Slecht nieuws voor Eden Hazard. De kapitein van de Rode Duivels heeft een breukje overgehouden in de enkel na het contact met Thomas Meunier in de Champions League-wedstrijd tussen Real en PSG. De Clasico lijkt te vroeg te komen.

Eden Hazard verliet na een tackle van landgenoot Thomas Meunier het veld tijdens Real Madrid-PSG. Op het eerste gezicht leek het vooral uit voorzorg dat Hazard naar de kant ging, maar na verdere onderzoeken blijkt nu dat de nummer zeven van Real een breukje in de enkel heeft. 

Woensdagavond ging de Koninklijke lekker gezellig kerstdineren op restaurant. Hazard kwam op krukken aan en dat was uiteraard ook de massaal aanwezige Spaanse pers opgevallen. De Rode Duivel moest ondersteund worden door Thibaut Courtois en kon nog maar amper op zijn enkel steunen. 

Donderdag kwam Real Madrid met een persbericht waarin het dus meldde dat Hazard een breukje opliep. De kans is daardoor klein dat hij in 2019 nog in actie zal komen en zo de wedstrijd in Brugge, maar vooral de Clasico tegen Barcelona, mist.

Primera Division \\ Real Madrid \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.