Ploegmaat bij Liverpool heeft heel grappige zijnoot over Origi: "Hij weet soms niet tegen wie we spelen"

05 december 2019 18:18

Divock Origi was woensdagavond goed voor twee doelpunten in de Merseyside Derby tegen Everton. James Milner, ploegmaat van Origi bij The Reds, bracht onlangs een boek uit waarin hij enkele pagina's schreef over onze landgenoot. En dat zijn beste grappige pagina's.

"Mijn leven zou een stuk saaier geweest zijn als ik hem niet ontmoet had", begint Milner zijn stuk over Origi. "Div en ik zijn twee totaal verschillende karakters. Ik denk dat we in onze ploeg geen sterkere tegenpolen hebben."

Milner staat in Engeland vooral bekend als de persoon die alles nauwlettend volgt. "Divock is zo relaxed. Maar tegelijkertijd is het altijd hij die wel wat vergeet als we van de bus of het vliegtuig afstappen."

Huhn... tegen wie?

Ook is Milner ervan overtuigd dat Origi wel eens andere dingen vergeet. "Soms denk ik dat hij niet weet tegen wie we spelen of hoeveel het staat. Hij rende na zijn winninde doelpunt tegen Everton vorig seizoen met de bal naar de middenlijn. Ik ben ervan overtuigd dat hij dacht dat we nog eens moesten scoren. Het zou me eerlijk gezegd niet verwonderen."

Dante Bellon

Premier League \\ Liverpool FC \\ Chelsea \\ Everton
 
 
Reacties.