Dit is ons Team van de Week in 1B!


Foto: © SC 06 december 2019 13:50

Ook dit seizoen gaan we zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel! En dus ook in de tweede periode!

Doel

Op speeldag 3 van de tweede periode kozen we in doel voor Mike Vanhamel. Die hield Beerschot overeind met een drietal schitterende reddingen na de pauze en oogde ook op voorzetten erg zeker.

Verdediging

We kiezen we voor een viermansdefensie, waarbij onze quasi-wekelijkse klant Schuermans ook deze keer gewoon in het elftal van de week staat. De rest van de Leuvense verdediging maakte overigens ook indruk: Duplus was er met rushes, Ngawa met een prima verdediging. Op links posteren we Laurienté van Virton, die ook zeer veel naar voren trok.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we opnieuw niet naast Holzhauser, die voor het verschil zorgde namens Beerschot. Ook Mercier was opnieuw belangrijk voor zijn ploeg - al speelden ook Van Hyfte en Maertens een goede match. Ook Nielsen (Union) en nieuwkomer Mvuemba (eerste speelminuten voor Roeselare) maakten indruk.

Aanval

Diep in de punt kiezen we - ook zoals wel vaker - voor Thomas Henry. Hij is dé man van Leuven voorin en blijft het maar doen. Voor Roeselare scoorde Jens Naessens, hij maakt ook steeds meer indruk.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Virton \\ Roeselare \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.