Transferban Chelsea opgeheven, maar wie staat er bij de Engelse topclub op de verlanglijst?

06 december 2019 17:55

Chelsea heeft goed nieuws gekregen, want het CAS heeft beslist dat de transferban van de Engelse topclub wordt opgeheven. Uiteraard worden er dan ook meteen heel wat spelers gelinkt aan de club. Een overzicht:

Jadon Sancho

Jadon Sancho is een topkandidaat om Chelsea te versterken. De jonge flankaanvaller zou naar verluidt supporter geweest zijn van Chelsea en hij komt goed overeen met Hudson-Odoi, Mount en Abraham. Lampard was ook één van zijn grote idolen. 

Chelsea zal hem zeker kunnen gebruiken, want Sancho kent een uitstekende periode in de Duitse competitie. In 2018 is hij helemaal ontbolsterd bij Dortmund en hij zit nu aan 21 doelpunten en 32 assists in 74 wedstrijden.

Ben Chilwell

Chelsea zou ook zeer veel interesse tonen in Ben Chilwell. De linksback-positie is één van de zwakkere plekken bij Chelsea en Chilwell zou deze problemen wel eens kunnen oplossen. De 22-jarige Brit is een smaakmaker in de Premier League.

Ondanks zijn jonge leeftijd, is Chilwell al jaren een vaste waarde bij Leicester City. Hij speelde in totaal al 102 wedstrijden voor de Engelse club. Chilwell zelf zou ook niet weigerachtig staan tegenover een vertrek naar Chelsea. 

Ousmane Dembele

Ousmane Dembele is misschien wel de grootste verrassing in het lijstje. De makelaar van het Franse toptalent zou vorige week rond de tafel gezeten hebben met Chelsea en Manchester City. Beide clubs tonen veel interesse in de flankaanvaller van FC Barcelona. 

Dembele werd voor heel wat geld binnengehaald door Barcelona, maar hij kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Van Valverde, de trainer van Barcelona, mag de Franse sterspeler vertrekken. 

Nils Wens

Premier League \\ Chelsea \\ Everton
 
 
Reacties.