Laszlo Bölöni grijpt zich naar de grijze haren: "Het is een soort ziekte die gebaren"

06 december 2019 23:35

Didier Lamkel Zé heeft weer van zich laten horen op de 18e speeldag van de Jupiler Pro League. Hij viel niet alleen op door zijn twee doelpunten, maar ook door de viering achteraf. De supporters vinden het geweldig, maar Laszlo Bölöni is tot nader order nog geen supporter.

"Het is een soort van ziekte, die gebaren van hem", sprak Laszlo Bölöni over de vieringen van zijn flankspeler. Hij is het voorval van tegen AZ Alkmaar nog niet vergeten. Hij vierde zijn doelpunt toen iets te uitbundig, waardoor hij werd uitgesloten. "Daar hebben we een héél dure prijs voor betaald. We hadden nu nog Europees kunnen spelen. Ik denk dat ik te oud ben geworden om zulke zaken te begrijpen (wees hij naar zijn grijze haren, nvdr.)."

Geen gele kaart

Al heeft de Roemeen ook wat begrip voor de extravagante Kameroener. "Ik kan wel verstaan dat spelers na een doelpunt willen opvallen. Daarin is hij niet de enige. Je moet voetballers zien als een bedrijf. Daarin zijn ze zowel eigenaar als werknemer. En na een goaltje willen ze dan reclame maken voor zichzelf.

"Er is een verschil tussen, goede, heel goede en grote spelers. Ik hoop dat hij een hele grote wordt", zag hij nog veel potentie bij Lamkel Zé. Bovendien werd hij tegen W-B niet met een geel karton bestraft. "Daar heeft hij blijkbaar een oplossing op gevonden. Maar ik zie ook wel dat hij stapjes zet op het mentale vlak."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.