🎥 Liverpool en Tottenham kennen weinig moeite, Son gaat met goal wereld rond


Foto: © photonews 07 december 2019 18:22

Speeldag 16 in de Premier League. Terwijl de twee clubs uit Manchester zich opmaakten voor de Manchester Derby, die later op de avond wordt gespeeld, haalden Tottenham en Liverpool al uit.

Voor Liverpool werd het een simpele zege bij Bournemouth. De ploeg van Jürgen Klopp ging winnen met 0-3. Oxlade-Chamberlain opende de score voor de leider in de Premier League.

Alexander-Arnold rondde een fenomenale assist van Mo Salah af, die even later ook de 0-3 op het bord zette. Origi bleef negentig minuten op de bank. Liverpool leidt nu met elf punten meer dan Leicester, dat zondag nog speelt tegen Aston Villa. 

Na de 2-1-nederlaag afgelopen week tegen Manchester United knoopte Tottenham Hotspur weer aan met een zege. In eigen huis legde het Burnley met gemak over de knie en zette het de forfaitscore op het bord.

Al na tien minuten stond het 2-0 via Kane en Alli. Heung-Min Son rondde een solo van ruim tachtig meter af iets over het halfuur.

De tweede helft was voor Tottenham de zaak om de negentig minuten zonder problemen rond te maken. Harry Kane en Moussa Sissoko legden de 5-0-eindstand vast. Door de negen op twaalf onder Mourinho is Tottenham opgerukt naar de vijfde plek in het klassement. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen speelden beide negentig minuten.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Liverpool FC \\ Tottenham \\ Burnley \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.