Peter Maes tevreden na onverwachte zege: "Broodnodig na verlies vorige week"

07 december 2019 08:00

Peter Maes glunderde na afloop van de partij. Hij klopte met Lommel de leider, al was hij realistisch genoeg om toe te geven dat de omstandigheden in hun voordeel speelden.

Vooral in het openingskwartier zag Lommel sterretjes tegen een indrukwekkend OHL. Peter Maes schreeuwde zijn stem schor, maar Lommel vond geen oplossingen. Tot de penalty en rode kaart in minuut 20. "We waren de eerste twintig minuten nergens. OHL speelde een tempo hoger. Het was voor ons overleven, maar die overlevingsdrang zit in deze kern. Of het al dan niet strafschoppen waren, durf ik niet zeggen, ik heb de beelden nog niet bekeken."

"Ik ben gelukkig dat we met onze middelen de overwinning uit de brand hebben kunnen slepen, weliswaar tegen tien man. Deze zege komt ons goed uit! Dit zijn drie broodnodige punten na het verlies van vorige week in Roeselare. We hebben vijf van onze zes laatste wedstrijden niet verloren: met zo'n rapport kan ik zeker leven."

"Het doel om achttien punten te halen voor de winterstop is nog altijd haalbaar. Dat zou voor een club als Lommel ronduit fantastisch zijn", besluit Peter Maes.

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.