Ook Chadli geraakt niet fit: Anderlecht mist drie sterkhouders tegen Charleroi

07 december 2019 22:38

Anderlecht hoopt te knabbelen aan zijn achterstand op de ploegen uit de top zes door in eigen huis de maat te nemen van Charleroi. Dat zal sowieso geen gemakkelijke opgave zijn en ondertussen blijft blessureleed paars-wit achtervolgen. Ook Chadli geraakt niet fit.

Eerder mocht er voor deze wedstrijd al een streep getrokken worden door de namen van Vincent Kompany en Philippe Sandler. Kompany keerde van de verplaatsing naar Moeskroen terug met een hamstringblessure en Sandler moet onder het mes wegens zijn aanslepende knieblessure. Laatstgenoemde staat wellicht twee maanden aan de kant.

Het was nog twijfelachtig of Chadli al dan niet klaar zou geraken voor het treffen met Charleroi, maar ook dat is dus niet het geval. Geen van deze drie spelers zit in de selectie. Paars-wit moet dus ook voor dit belangrijke duel weer heel wat schoon volk missen.

Twintig geselecteerden

Franky Vercauteren duidde twintig namen aan die wel in aanmerking komen voor het wedstrijdblad: Trebel, Sambi Lokonga, Saelemaekers, Amuzu, Roef, Luckassen, Kayembe, Cobbaut, Van Crombrugge, Thelin, Doku, Roofe, Adzic, Vlap, Sardella, Kana, Zulj, Dewaele, Didillon en Verschaeren.

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.