📷 🎥 Fans Lazio pakken uit met fenomenale tifo en kunnen ondanks treffer van Ronaldo nog zege tegen Juve vieren ook

07 december 2019 23:25

De topaffiche tussen Lazio Roma en Juventus loste eigenlijk al voor aanvang van de match de verwachtingen in. De thuissupporters pakten uit met werkelijk een fantastische tifo. De sfeer zat er dus goed in bij de Romeinen en dat verbeterde alleen nog maar naarmate de match vorderde.

Fenomenale beelden leverde het op, de tifo waarmee de supporters van Lazio Roma uitpakten. Kwestie van met een schitterende aanblik een thuisvoordeel te creëren. Het was dan nog enkel de vraag of de spelers het zouden oppikken.

Het was Juventus dat tijdens de wedstrijd als eerste toesloeg via de onvermijdelijke Cristiano Ronaldo. Ramos Marchi kwam op slag van rust met de gelijkmaker. Na de uitsluiting van Cuadrado buitte Lazio de numerieke meerderheid uit. Milinkovic-Savic en Caicedo bezegelden het lot van de Oude Dame: 3-1.

Zo blijf het Inter van Romelu Lukaku nog aan de leidinig in de Serie A. Juventus had de kans om naar de leidersplaats te springen, maar leed zijn eerste nederlaag van het seizoen. Lazio is derde en nadert tot op vijf punten van Inter.

Kevin Vanbuggenhout

Serie A \\ Lazio \\ Juventus
 
 
Reacties.