🎥 Ex-Lierse-speler smeert Bayern München 0 op 6 aan na dol slot, Mönchengladbach blijft leider

07 december 2019 18:09

Bayern München heeft op verplaatsing bij Mönchengladbach de voeling met de leiderspositie moeten lossen. Het was ex-Lierse-speler Bensebaini die Bayern de eerste 0 op 6 van het seizoen toekende.

Het was nochtans Ivan Perisic die de Duitse recordkampioen op voorsprong zette met een enig mooi schot. Al zag doelman Sommer er niet al te best uit op de knal van de Kroaat.

Lang konden de Zuid-Duitsers niet genieten van hun voorsprong. Tien minuten later kopte Ramy Bensebaini, in een verleden nog bij Lierse, de gelijkmaker na een heuse verdedigende fout voorbij Manuel Neuer.

Bayern München probeerde op elke mogelijke manier nog een doelpunt te maken, maar het was aan de overkant Javi Martinez die in de fout ging. Vlak voor de negentigste minuut haalde hij Thuram onderuit in de zestien. Bensebaini zette zich achter de bal en zorgde met zijn tweede van de namiddag voor een delirium in het Borussia-Park.

Door de zege van Dortmund is Bayern weggezakt naar de zesde plek in het klassement. Gladbach blijft aan de leiding in het klassement met één punt voorsprong op achtervolger Leipzig en zeven op Bayern.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Dante Bellon

Bundesliga \\ Bayern München \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.