Trekt Beerschot de goede lijn door of geeft nieuwe trainer Virton vleugels?


Foto: © photonews 07 december 2019 10:00

Beerschot maakt zich op voor de laatste thuismatch van het jaar. Het krijgt zaterdag het bezoek van Excelsior Virton, nog altijd de nummer drie in eerste klasse B. De promovendus moest pas van trainer wisselen. Afwachten welke impact dat heeft op dit duel.

In elk geval zien ze het bij Beerschot weer volledig zitten om een gooi te doen naar de tweede periodetitel. Volledig terecht na een knappe 7 op 9 met zeges bij OHL en Union. Uitgerekend op het Kiel leed het wel puntenverlies en dat is iets wat het in de toekomst wil vermijden. Reden te meer om zaterdag nog eens de puntjes op de i te zetten.

Nadat Virton de tweede periodetitel in een rechtstreekse confrontatie aan OHL moest laten, volgden een nederlaag en twee gelijke spelen. Coach Topmöller stapte op wegens een conflict met het bestuur. Het gaat er plots dus heel wat minder rustig aan toe. Aan Christian Bracconi, ex-trainer van Tubeke, om de trein opnieuw op de rails te krijgen.

Seigers onzeker

Virton is op zoek naar een nieuw elan, Beerschot heeft net een nieuw elan beet. Uitkijken of dit zich doorzet of het momentum van kant verandert. In de eerste periode won Beerschot van Virton met 2-1. Het is nog onzeker of Losada in deze ontmoeting Seigers kan opstellen. Bugridze, Pietermaat, Sanusi en Vorogovskiy blijven zeker aan de kant.

Kan jij de uitslag van Beerschot - Virton voorspellen? Dan krijg je bij BETFIRST minimaal je inzet dubbel terug!

1e klasse B \\ Virton \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.