Waar ligt de toekomst van Yohan Boli? "Vier Belgische topclubs willen hem binnenhalen"

07 december 2019 09:35

Afgelopen zomer leek Yohan Boli op weg naar de uitgang bij STVV, maar de sterke aanvaller bleef uiteindelijk in Limburg. Toch lijkt de kans opnieuw groot dat hij tijdens de winterstop vertrekt.

Vader en zaakwaarnemer Roger Boli liet aan Het Belang van Limburg weten dat er heel wat interesse is: "Ik vraag Yohan om zich elke dag te concentreren op zijn manier van voetballen want daar is nog werk genoeg aan", vertelde de ex-spits van onder meer AJ Auxerre en Bournemouth. "Ik weet niet zeker of hij na januari nog voor STVV zal voetballen. De club weet ook dat er heel wat interesse is."

Volgens Roger Boli zou hij wel in de Jupiler Pro League aan de slag kunnen blijven: "Vier Belgische topclubs hebben hem bovenaan het verlanglijstje staan. STVV zal hem binnenkort ook een nieuw voorstel doen en dat gaan we samen rustig bekijken. Eerst moet hij wel een goede match spelen tegen Club Brugge." Boli scoorde dit seizoen al 9 doelpunten voor STVV en staat daarmee op een gedeelde tweede plaats in de topschuttersstand. 

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.