Cyriel Dessers pareert interesse van Cagliari: "Misschien komen ze wel voor jou"


Foto: © photonews 08 december 2019 21:32

Het loopt dezer dagen van een leien dakje in Nederland voor Cyriel Dessers. De 25-jarige aanvaller speelde dan wel 0-0 gelijk op het veld van Sparta Rotterdam, maar ook Quincy Promes kwam niet tot scoren met Ajax, waardoor Dessers topschutter blijft.

Dessers kwam niet tot scoren op het veld van Sparta Rotterdam. Ondanks het scoreloos gelijkspel blijft de 25-jarige aanvaller topschutter in de Nederlandse Eredivisie. Enkele dagen geleden kwam dan ook het bericht dat er concrete interesse zou zijn van Cagliari, de club van Radja Nainggolan en het nummer vier in Italië.

On fire

"Er is een verschil tussen komen kijken en effectief interesse tonen of een bod uitbrengen", zei Dessers na afloop van de wedstrijd voor de micro van FOX Sports. De journalist vond trouwens dat Dessers on fire is. "Vandaag dan toch niet", lachte de Belgisch-Nigeriaanse aanvaller.

Zondag was het trouwens ook de verjaardag van de ex-Lokeren- en -Leuvenspeler. "Ik had gehoopt op die extra boost, maar het brengt blijkbaar niets bij zo'n verjaardag."

Forza Italia

Wanneer de journalist vroeg of het hart van Dessers sneller gaat slaan bij de woorden 'Cagliari' en 'Serie A', en er vervolgens enkele Italiaanse woorden achteraan gooide, reageerde Dessers vrij grappig. "Ze komen misschien wel voor jou! Maar ik hoor het ook wel allemaal, maar er is een verschil tussen eens komen kijken en concreet interesse tonen."

Nederlandse Eredivisie \\ Sparta Rotterdam \\ Heracles
 
 
 
Reacties.