Hattrick van 38-jarige in dik kwartier, wat gebeurde er verder nog op zondag in Europa? Het overzicht!

08 december 2019 16:04

In heel Europa stonden de zenuwen opnieuw strakgespannen. En daarbij vielen enkele erg leuke resultaten te noteren.

Engeland

Leicester City maakte opnieuw indruk, deze keer op bezoek bij Aston Villa. Vardy opende de score en besloot met de 1-4. Tielemans en Praet begonnen beiden in de basis.

Italië

Lecce en Genoa openden de zondag in de Serie A met een spectaculair duel. De bezoekers kwamen 0-2 op voorsprong, maar kregen in de tweede helft opdoffer na opdoffer.

De Genuezen moesten de match na twee keer geel voor Pandev en Agudelo met negen besluiten en zagen de thuisploeg tussendoor ook tot 2-2 terugkomen.

Nederland

Feyenoord is in Arnhem niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen Vitesse. In de strijd om Europees voetbal is dat geen goede zaak voor beide ploegen.

Spanje

Joaquin Sánchez Rodríguez wordt beter zoals goede wijn. Op zijn 38e zorgde hij voor een hattrick binnen twintig minuten voor Real Betis tegen Athletic Club de Bilbao.

Angel zorgde voor het enige doelpunt in Eibar - Getafe en zorgde zo voor een belangrijke driepunter voor zijn team.