Ruud Vomer over Mbaye Diagne: "Best een aardige kerel, maar..."


Foto: © photonews 08 december 2019 08:03

Ruud Vormer is ook dit seizoen weer van ongekende waarde voor Club Brugge, al had hij in Madrid een momentje van zwakte. Net zoals zijn ploegmaat Diagne dat had in Parijs.

Ruud Vormer haalde tegen Real Madrid een rode kaart nadat hij onder meer 'fuck you' riep naar de scheidsrechter. Laten we het een moment van zwakte noemen. Maar die kende Mbaye Diagne in Parijs ook. "Dat verhaal ben ik al vergeten", zegt Vormer aan Het Nieuwsblad

"Net zoals het verhaal met Diatta en Mata in Istanboel of Mbaye... net zoals dat van mij kan ik zeggen: 'wat stom'. De kleedkamer op zich is wel goed. Ik hou wel van karakterkoppen, al moet je wel normaal blijven doen en de gemaakte afspraken respecteren. En dat hebben we gezien dat niet iedereen dat doet", doelt Vormer op het penaltydebacle met Diagne in Parijs.

Woordenwisseling

"Ik denk dat het ook meer in de buitenwereld leefde. Het is een aardige jongen, hoor. Al kan ik niet in die kerel kijken om te zien waar het fout liep. Ondertussen zijn er ook wel wat woorden gewisseld en doe ik mijn enorme best om hem erbij te houden, maar hij moet dat ook tonen."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.