Stijn Vreven zeer teleurgesteld na de wedstrijd van Lokeren tegen Roeselare: "We speelden niet als een degradatiekandidaat, maar als een degradant"

08 december 2019 13:22

Sporting Lokeren heeft gisteren met 1-3 verloren van Roeselare. De eerste helft kon er nog mee door, maar in de tweede helft was Lokeren zeer slordig. Enkele spelers lijken niet de juiste mentaliteit te hebben en ook Vreven haalde het na de wedstrijd aan.

Hij was zeer teleurgesteld op de persconferentie na de wedstrijd. "Het is een zwarte avond voor iedereen met een hart voor Sporting Lokeren. We staan duidelijk aan de ondergrens. We speelden niet als een degradatiekandidaat, maar als een degradant."

Volgens Vreven speelt het mentale aspect ook mee. "Tegen Beerschot en Leuven spelen we 45 minuten mee en dan zijn we op. Het is vooral een verwijt naar de spelers, want je kan denken dat je moe bent, maar je moet er iets voor over hebben om te blijven vechten en bij sommige spelers is het niet het geval."

Passie

Vreven mist passie in deze ploeg. "Hun hart is niet groot genoeg voor Sporting Lokeren en dan heb je een probleem. Uw best doen is niet goed genoeg, want dan raak je niet uit deze situatie. Hopelijk heeft deze wedstrijd de spelers wakker gemaakt, want als we niets gaan veranderen, is de realiteit dat we zullen degraderen. We zullen er alles aan moeten doen om het te veranderen en daar moet veel meer passie bij komen kijken. Je moet vol voor de redding gaan, want anders val je af", aldus Vreven. 

Nils Wens

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Roeselare
 
 
Reacties.