Trekt Pochettino binnenkort naar Tottenhams grote rivaal? "Volgende week opnieuw in Londen"

08 december 2019 22:07

Het loopt ondertussen weer van een leien dakje voor Tottenham Hotspur. José Mourinho volgde enkele weken geleden Mauricio Pochettino op als coach, die nu belangstelling geniet van Spurs' grote rivaal.

Eerder deze week ontsloeg Arsenal zijn manager UnaÏ Emery. De Argentijn kreeg de Londenaars niet aan het voetballen en stond na vijftien speeldagen pas elfde. Freddi Ljunberg nam voorlopig over, maar kon nog niet winnen. Tegen Brighton verloren de Gunners met 1-2.

Maar nu zou Mauricio Pochettino genoemd worden om trainer te worden bij die nadere Noord-Londense club. In een interview met TYC Sports reageert hij alvast niet negatief. "Het is vooral belangrijk om even op rust te komen en alles rond je persoon te laten zakken. Eens dat gebeurd is, kan je op zoek naar iets anders. We zien wel waar dat is."

Arsenal maakte duidelijk dat het Ljunberg enkel aangesteld had ad interim. Een terugkeer naar Londen zit er sowieso in voor de Pochettino. "Nu ga ik eerst genieten van de vrije tijd met familie en vrienden. Volgende week trek ik weer naar Londen", besloot de ex-trainer van Tottenham.

Bart Vandenbussche

Premier League \\ Tottenham \\ Arsenal
 
 
Reacties.