Kan Oostende het na knap stuntwerk tegen de toppers ook tegen rechtstreeks concurrent?


Foto: © photonews 08 december 2019 10:00

Maandenlang leek er geen einde te komen aan de vrije val van KV Oostende, tot het plots Anderlecht aftroefde en in de beker zelfs Club Brugge tot strafschoppen dwong. De Oostendenaren hebben zichzelf teruggevonden. Met een verplaatsing naar Eupen wacht nu wel een heel andere match.

In zo'n duel tussen twee ploegen die onderin staan, kan er vanalles gebeuren. De Oostkantonners leken zich tijdens een goede periode uit het degradatiegewoel te spelen, maar pakten onlangs 0 op 9. Wel tegen allemaal ploegen uit de top zes. Niet vergeten dat Eupen in de vorige thuismatch na negentig minuten nog een gelijkspel in handen had tegen Standard.

Hoe dan ook moet het vertrouwen enorm zijn toegenomen bij KV Oostende. Doordat de wedstrijd tegen Anderlecht drie punten opleverde, zit KVO ook weer in het spoor van Eupen. Eén puntje scheiden beide teams. Het is nu aan Oostende om de lijn door te trekken en ook te presteren tegen rechtstreekse concurrenten, wat tot dusver dit seizoen niet echt lukte.

Veel onzekerheden

Het is nog uitkijken met welk elftal Eupen juist zal aantreden. Embalo, Milicevic en Toyokawa zijn immers allen twijfelachtig. Bij de kustploeg staan Capon en Skulason aan de kant. Sylla is deze week ziek geweest. Het is onzeker of hij het wedstrijdblad haalt. Eupen ging aan de kust winnen met 2-3. Een voorbode van een thuiszege of kan KVO revanche nemen?

Kan jij de uitslag van Eupen - KVO juist voorspellen? Dan geeft BETFIRST je minstens tweemaal je inzet terug!

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.