Nicky Hayen na nipte thuisnederlaag tegen Club: "Het is nu aan de mensen van de club om een beslissing te maken"


Foto: © photonews 08 december 2019 10:42

STVV speelde zaterdagavond lang geen slechte wedstrijd tegen Club Brugge. De Kanaries kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar verdienden vooral in een goede tweede helft nog een extra doelpunt. Interim-coach Nicky Hayen stond na afloop van de wedstrijd de pers (voor de laatste keer?) te woord.

"Ik ben zeker niet tevreden over de eerste helft, maar wel over de tweede. In die tweede helft wisselden we veel en snel van flanken en creëerden we meerdere doelkansen. Jammer genoeg valt die 2-1 niet. Club heeft een hele ruime spelerskern, het is niet onlogisch dat de frissere jongens het verschil maken", aldus Hayen in de persbabbel na de match.

Het is nog de vraag of hij volgend weekend tegen SV Zulte Waregem nog op de bank zit: "Ik ben aan de uitdaging begonnen in de wetenschap dat ik STVV drie wedstrijden moest leiden. Dat heb ik met hart en ziel gedaan. We speelden een sterke teweede helft tegen Club. Het is aan de mensen van de club om te beslissen wat ze willen doen: een nieuwe trainer of met mij verder. Ik wacht nu gewoon de beslissing af."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ STVV
 
 
 
Reacties.