Bepaalt Racing Genk lot van Zlatan Ibrahimovic?


Foto: © photonews 09 december 2019 12:17

"Waarheen trekt Zlatan?" Het zou een waar televisieformat kunnen zijn, maar het is wel degelijk ook een vraag die in de voetbalwereld omgaat. Al lijkt er binnenkort snel een einde aan de verhaallijn te komen.

Eerder werd er al gespeculeerd dat Zlatan Ibrahimovic naar Spanje, Zweden en Italië zou trekken. Zelf maakte hij de voetbalwereld al even gek door deze week in een interview met het Italiaanse Corriere della Sera "ik zie jullie snel in Italië" te zeggen.

AC Milan, AS Roma, Bologna en Napoli zouden interesse tonen in de Zweed. De Napolitanen liggen volgens Il Mattino in polepositie om de 38-jarige aanvaller in te lijven. Volgens de krant zou er een niet-af-te-slaan contract klaarliggen van maar liefst acht miljoen euro per jaar.

Veel zal echter afhangen van de laatste Champions League-wedstrijd tegen Racing Genk. Indien Napoli de kwalificatie misloopt voor de volgende ronde, zou de deal niet doorgaan. "Ik wil naar een club gaan die opnieuw moet winnen, die opnieuw geschedenis wil schrijven en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Enkel zo ben ik gemotiveerd om ergens te tekenen", vertelde Ibrahimovic in hetzelfde eerdergenoemd interview.

Champions League \\ KRC Genk \\ Napoli
 
 
 
Reacties.