Dit is ons Team van de Week!


Foto: © SC 09 december 2019 16:23

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Vandevoordt. De youngster van KRC Genk zorgde voor rust in doel en zo een belangrijke driepunter voor de Limburgers in een lastige wedstrijd. Op zijn leeftijd en met zijn verschijning is de vergelijking met ene Thibaut Courtois snel gemaakt. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor drie man. Buta was belangrijk vanop zijn backpositie voor Antwerp en was zowel defensief als offensief van waarde, terwijl Kana na zijn slechte match op Oostende opnieuw boven water kwam en de nul hielp houden voor Anderlecht. Ngadeu was de leider van de Buffalo-defensie.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor nog wat Buffalo's: Vadis Odjidja strooide opnieuw met pasjes dat het een lievelust was, terwijl Bezus een erg sterke wedstrijd snel bekroonde met een knap doelpunt. Als vervanger van David doet hij het nu al een paar wedstrijden echt goed.

Balanta was de scorende regulator van Club Brugge, Lamkel Zé was zijn eigenste zelf op zijn flank en ook Azouni deed het prima namens Kortrijk.

Aanval

In de aanval kunnen we niet Boli, die mooie dingen liet zien voor STVV en al in de belangstelling staat van de topclubs, en nog minder naast Mbokani, die zijn status van topschutter enkel maar meer in de verf aan het zetten is. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sint-Truiden \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.