Peter Croonen duidelijk: "Het zal een grote ontgoocheling zijn als we Play-Off I niet halen"


Foto: © photonews 09 december 2019 20:53

Dinsdagavond komt Racing Genk voor het laatst in actie in de UEFA Champions League. De landskampioen doet ook niet meer mee in de beker dus kunnen ze zich na morgen helemaal focussen op de Jupiler Pro League.

Voorzitter Peter Croonen verwacht dat zijn team in de eigen competitie nog een goede reeks neerzet: "De competitie is de enige route die we nog hebben om volgend seizoen in Europa te spelen. In de beker zijn we er niet meer bij", vertelde de voorzitter bij Sporza. "We moeten elke competitiematch spelen om te winnen want er zijn veel clubs die dit jaar Play-Off I kunnen halen."

De voorzitter ziet beterschap onder de nieuwe coach Hannes Wolf: "We hebben al stappen gezet qua mentaliteit en spelniveau. In de eerste helft tegen Moeskroen waren we heel goed en in het openingskwartier tegen STVV vond ik ons ook heel goed beginnen. We waren niet op niveau in Cercle, een wedstrijd die we dan wel winnen." Play-Off I halen is voor Croonen een must: "Als we dat niet halen, was het een mislukt seizoen. Dat moeten we echt vermijden."

Champions League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.