'Operatie redding': Jur Schryvers blikt vooruit op levensbelangrijke anderhalve maand met Waasland-Beveren

10 december 2019 11:15

Er resten ons nog drie speeldagen in de Jupiler Pro League dit kalenderjaar en onderin is het vechten om niet als hekkensluiter 2020 in te gaan. Bij Waasland-Beveren zien ze mogelijkheden tijdens het komende drieluik en kijken ze al iets verder.

“Het wordt een belangrijke anderhalve maand”, klonk Jur Schryvers strijdvaardig na de bittere pil die Waasland-Beveren vrijdag moest slikken in eigen huis tegen streekgenoot Antwerp. Ondanks het desastreuze rapport van 11 op 54 blijft de voorsprong op Cercle Brugge drie punten, al beseft men bij de voorlaatste in de stand ook dat groen-zwart tekenen van herstel toont.

Oostende en Eupen

“Om te beginnen moeten we naar Genk. Alles is mogelijk bij hen, want ze verkeren niet in hun beste vorm. Vervolgens spelen we nog twee keer thuis tegen Standard en Sint-Truiden. Die laatste wordt de belangrijkste match. Daarin zijn de drie punten een must”, blikte Schryvers vooruit op het komende drieluik.

Maar de middenvelder van Waasland-Beveren keek ook al wat verder vooruit, want na de winterstage volgen en nog twee interessante duels voor de Waaslanders. “Dan moeten we naar KV Oostende (14e) en krijgen we Eupen (12e) op bezoek. Maar dan moeten we het niveau toch opkrikken. Want zo kan je geen resultaat halen”, liet hij na de collectieve wanprestatie tegen Antwerp optekenen.  “Maar het geloof is er en de kwaliteiten zijn er ook”, bleef hij positief.

{INSERT_CALENDAR_TEAM}

Jupiler Pro League \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.