Clement: "Zidane heeft nog niet gebeld om te zeggen wie er gaat spelen"

10 december 2019 16:28

Club Brugge ontvangt woensdagavond Real Madrid. Hoewel het ook met een nederlaag Europees kan overwinteren, willen ze in Brugge toch een goed resultaat neerzetten.

Philippe Clement kreeg op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd vooral vragen over wie er bij Real Madrid zou spelen. “Zinédine Zidane heeft mij nog niet gebeld om te zeggen met wie hij gaat spelen”, reageerde hij kurkdroog.

“Natuurlijk is het niet evident dat we niet weten wie zij tussen de lijnen gaan brengen. Maar we proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden op elk scenario. Het mooie aan dit soort avonden is dat er minder bekend talent aan de oppervlakte kan komen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan Brahim Diaz.”

Daarnaast had de Brugse coach ook nog een leuke anekdote klaar: “Ik was nooit het type speler dat al tijdens de wedstrijd om truitjes vroeg. Ik vond dat ook niet kunnen als verdediger. Maar in de Champions League speelden we tegen Barcelona en kreeg ik uiteindelijk het truitje van een klein ventje dat één van zijn eerste wedstrijden speelde… Andrés Iniesta. Je zag meteen dat hij enorm goed kon voetballen”

Champions League \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.