Standard-aanvaller kan zijn droom waarmaken: 'Engelse eersteklasser én twee absolute traditieclubs kloppen aan op Sclessin'

10 december 2019 20:33

Renaud Emond krijgt in januari mogelijk de kans om zijn droom waar te maken. De aanvaller van Standard staat in de belangstelling van enkele Engelse clubs. En jawel, er is er eentje uit de Premier League bij.

Ook dit seizoen draagt Renaud Emond met zeven doelpunten - over alle competitie heen geteld - aardig zijn steentje bij in het elftal van Michel Preud’homme. Maar Standard dreigt hem te verliezen. 

The Sun weet dat Norwich City aan de mouw van Emond trekt. The Canaries willen het degradatiespook wegjagen en tasten de markt af op zoek naar versterking. 

Maar dat is niet alles. De naam van Emond circuleert ook bij Leeds United en Nottingham Forest. Beide clubs spelen momenteel in de Engelse tweede klasse, maar hebben een naam als een klok.

Nu of nooit 

Voor de 28-jarige Emond is het natuurlijk nu of nooit om zo’n transfer te maken. Op zijn dertigste zal de interesse immers niet meer komen. Voor de volledigheid: hij ligt nog tot medio 2021 onder contract op Sclessin.

Bart Vandenbussche

Premier League \\ Europa League \\ Standard \\ Leeds United \\ Norwich City \\ Nottingham Forest
 
 
Reacties.