🎥 Lyon-spelers zijn het grondig beu en gaat de confrontatie aan met eigen fans na... kwalificatie

11 december 2019 12:09

Dinsdagavond plaatste Olympique Lyon zich voor de volgende ronde van de UEFA Champions League na een 2-2 gelijkspel tegen RB Leipzig. De avond eindigde uiteindelijk toch in mineur.

Memphis Depay maakte tien minuten voor tijd de gelijkmaker tegen RB Leipzig, dat doelpunt levert Lyon een plek in de volgende ronde op. Na de wedstrijd sprong er een supporter de boarding over met een hatelijk spandoek gericht aan centrale verdediger Marcelo. Volgens de supporter is de Braziliaan een ezel en moet hij dringend vertrekken. Depay sprintte naar de fan in kwestie en probeerde om het spandoek uit zijn handen te trekken.

Dat resulteerde uiteindelijk in heel wat geduw en getrek tussen de fans en spelers. Depay was verbolgen na afloop: "Ik ben heel boos en ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Waarom moeten we hen na afloop nog bedanken als ze hele vervelende zaken over ons zeggen. We kwalificeren ons voor de volgende ronde in de Champions League en dan verlaat je het veld op deze manier? Hier is iets goed fout. De fans spuugden zelfs naar ons, dat heb ik nog nooit meegemaakt", vertelde hij na afloop bij RMC Sport

Arjen T'Sjoen

Champions League \\ Lyon \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.