Het gaat van kwaad naar erger voor Bubacarr Sanneh: "Hij wil weg bij Göztepe"

12 december 2019 12:54

Bubacarr Sanneh wil weg bij Göztepe. Hij wordt door Anderlecht verhuurd aan de Turkse club, maar in Turkije hadden ze meer van hem verwacht. Sanneh zou in januari dus kunnen terugkeren naar Anderlecht om dan aan een andere ploeg uitgeleend te worden.

Tom Saintfiet is trainer van Bubacarr Sanneh bij de nationale ploeg van Gambia. Hij geeft bij Het Laatste Nieuws meer uitleg over centrale verdediger. "Hij is niet gelukkig in Turkije. Hij speelde niet vaak (door blessures) en de Turkse club had ook meer van hem verwacht."

Volgens Saintfiet moet Sanneh een eerlijke kans krijgen. "Hij moet vertrouwen en een echte kans krijgen. hij heeft zich nooit kunnen doorzetten onder Kompany en Vanhaezebrouck. Ze hebben te vroeg een beslissing over hem gemaakt."

Uitleenbeurt

Toch ziet het er niet naar uit dat hij snel een nieuwe kans zal krijgen bij Anderlecht. Als hij in januari zou terugkeren, zou Sanneh opnieuw uitgeleend worden. Brøndby is een kandidaat, maar volgens Het Laatste Nieuws zou Anderlecht de centrale verdediger het liefst willen uitlenen aan een club in de Jupiler Pro League. 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Göztepe
 
 
 
Reacties.