Standard moet vanavond (waarschijnlijk) het onmogelijke presteren: Arsenal met monsterscore kloppen

12 december 2019 11:00

Begin er maar eens aan. Standard moet vanavond zwaar aan de bak tegen het getormenteerde Arsenal. Natuurlijk blijven de Engelsen een topclub, maar de Rouches moeten toch een mirakel proberen forceren.

't Is met de rekenmachine werken hoor. Als Standard met een goeie 5-0 wint van de Gunners zijn ze geplaatst, in alle omstandigheden. In Luik hopen ze echter op een gemakkelijkere weg, namelijk dat Guimaraes gaat winnen in Frankfurt. 

In dat geval volstaat gewoon winst tegen Arsenal. Frankfurt heeft de punten echter nog nodig om zeker te zijn en Guimaraes is al uitgeschakeld. Dat wordt dus hopen op een half mirakel ook. Bij een gelijkspel wordt het pas echt ingewikkeld. 

Want dan komen de drie ploegen op tien punten en is Arsenal sowieso door na de twee monsterzeges. Standard moet dan gaan winnen met 3-0, 4-1,... Niet makkelijk dus.

Als u gelooft in een mirakel in Sclessin en denkt dat de Rouches vier-vijf keer gaan scoren tegen Arsenal, dan moet u dringend even bij betFIRST gaan kijken. U kan uw inzet namelijk zo'n slordige 80 tot 100 keer terugverdienen.

Johan Walckiers

Europa League \\ Standard \\ Arsenal
 
 
Reacties.