🎥 Ex-Beverenspeler duwt Napoli steeds dieper in de put

14 december 2019 21:04

Gennaro Gattuso is er niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach van Napoli tot een goed eind te brengen. Gervinho zorgde voor een anticlimax in het zuiden van Italië.

Het duurde niet lang vooraleer San Paolo een eerste keer kon morren. Al na vier minuten was het Kulusevski die de bezoekers uit Parma op voorsprong zette nadat hij ex-Genkspeler Koulibaly afschudde.

Pas in de tweede helft konden de Napolitanen voor weerwerk zorgen. Dries Mertens viel in en zorgde niet veel later met een knappe voorzet voor de assist op het kopbaldoelpunt van Arkadiusz Milik. Opluchting in San Paolo en vooral bij Gennaro Gattuso.

Die 1-1 leek ook de eindstand te gaan worden, maar Gervinho dacht daar anders over. Na balverlies van Napoli ging de ex-speler van Beveren ervandoor met de bal en rondde hij zijn eigen actie af. Het is al de achtste keer op rij dat Napoli niet kan winnen in de Serie A. Parma wipt over Napoli naar plek zeven.