Nieuwkomer Allach (Lierse Kempenzonen): "Ik sta hier nog in het krijt"

14 december 2019 10:47

Lierse Kempenzonen speelt vanavond de laatste wedstrijd voor de winterstop. Ze bleven tot dusver ver onder de verwachtingen en staan momenteel zelfs op een degradatieplaats. La Louvière moet zaterdagavond het kind van de rekening worden.

Lierse Kempenzonen trok eerder deze week met Ayyoub Allach een verloren zoon aan. De 21-jarige Allach verliet Lierse voor een Amerikaans avontuur. Dat werd niet wat hij ervan verwachtte, waardoor Allach eind november al terug op het Lisp verscheen.

"Het voelt alsof ik weer thuis ben. Dit is de club waar ik ben opgegroeid, ik sta bij hen nog in het krijt",vertelt de nieuwkomer aan GvA.

Helaas voor Lierse Kempenzonen is Allach nog niet speelgerechtigd voor de wedstrijd van zaterdag tegen La Louvière. "Ik ben fit en sta te popelen om erin te vliegen. Het is een ander soort voetbal dan ik gewend ben, maar ik zal voldoende gewapend zijn."

"Ik ga er alles doen om dit Lierse mee uit de miserie te trekken. Slaag ik daarin, dan is mijn missie geslaagd. De club heeft me alles gegeven en ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad. Nu is het aan mij om iets terug te doen voor deze club", besluit Allach.

Dennis Rosiers

Lierse SK \\ UR La Louvière Centre \\ Lierse Kempenzonen
 
 
Reacties.