Julien De Sart: "Je moet de wedstrijd dood kunnen maken en dat is ons niet gelukt"

14 december 2019 17:54

Vrijdagavond openden KV Kortrijk en Moeskroen de negentiende speeldag. De thuisploeg was de betere, maar kon de kansen niet omzetten in doelpunten. Moeskroen deed dat wel en nam zo de punten mee naar Henegouwen.

Middenvelder Julien De Sart reageerde na afloop: "In de eerste helft speelde alles zich af op de helft van Moeskroen. We hadden de kansen en kwamen ook op voorsprong, maar dan moet je zo een wedstrijd kunnen dood maken en dat lukte ons niet."

De tegendoelpunten lagen hem zwaar op de maag: "Eerst gaan we in de fout op een hoekschop. Olinga staat helemaal vrij en heeft de bal voor het inschieten. Op het einde van de wedstrijd krijgen we dan nog een penalty tegen. Of hij terecht was? Ik ga er niet over discussiëren, we kregen er dit seizoen al zoveel tegen. Het is in elk geval heel frustrerend."

2 op 24

In de laatste acht wedstrijden pakte KV Kortrijk slechts twee punten: "Ik vind niet dat we dit verdienen. Tegen KV Mechelen hadden we al kunnen winnen en tegen Moeskroen hadden we dat ook moeten doen. We doen hard ons best, maar een beloning zit er voorlopig niet in blijkbaar."

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.