Zuinige zeges voor Thomas Foket en Nantes, Marseille laat dure punten liggen


Foto: © photonews 14 december 2019 22:54

Het werd alweer een waar doelpuntenfestijn in de Franse Ligue 1. Maar liefst zes goals vielen er in de zes gespeelde wedstrijden. Het zou quasi in de buurt van een record kunnen komen.

Genoeg gelachen en tijd voor de feiten. Er vielen wel degelijk zes doelpunten. Twee daarvan zorgden voor drie punten voor Nantes en Reims. 

Nantes won zuinig bij Nîmes met 0-1 na een doelpunt van Imran Louza. Bij Nantes speelden kalifa Coulibaly en Moses Simon (beiden ex-AA Gent) negentig minuten. Ook Dennis Appiah (ex-Anderlecht) maakte de negentig minuten vol. Nantes staat nu vierde.

Reims was de andere gelukkige ploeg deze zaterdag. Remi Oudin zorgde met een vroege treffer voor de drie punten in het voordeel van Thomas Foket (ex-AA Gent), die de volledige wedstrijd speelde. Reims blijft door de zuinig zege tot op twee punten van Nantes

Marseille liet bovenaan het klassement dure punten liggen bij degradatiekandidaat Metz. L'OM speelde 1-1 gelijk en laat daardoor PSG de mogelijkheid om zeven punten uit te lopen morgen op het veld van Saint-Etienne.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Ligue 1 \\ Marseille \\ Nantes \\ Metz \\ Toulouse \\ Reims \\ Nîmes Olympique
 
 
 
Reacties.