Jelle Van Damme: "Niet iedereen beseft welke verantwoordelijkheid we dragen"

15 december 2019 21:35

Lokeren sleepte zondag een puntje uit de brand op het veld van Union. Na een tegendoelpunt op slag van rust, kwam Lokeren een kwartier voor affluiten langszij via Diaby. Een goed punt, volgens Van Damme, die zijn teammaats voor de wedstrijd op scherp had gezet.

Na afloop van de wedstrijd deed Van Damme zijn relaas voor de micro van Proximus Sports. "Ik had het gevoel dat we de betere ploeg waren. Zij scoorden dan net op het slechtst mogelijke moment. Tijdens de rust zeiden we dat we op hetzelfde elan moeten doorgaan, met dezelfde gezonde agressie op het veld moeten komen. We hadden het een kwartier zwaar, maar kwamen daarna terug beter in de match. En ik denk dat we dan ook de verdiende gelijkmaker scoren. Een goed punt voor ons."

Jelle Van Damme had deze week ook zijn teammaats op hun verantwoordelijkheid gewezen. "Ik kreeg deze week enorm veel berichten met mensen die hard met Lokeren zijn begaan. We kunnen het ons dus niet permitteren om onze kopjes te laten hangen. Ik heb soms de indruk dat niet iedereen beseft dat we een serieuze verantwoordelijkheid te dragen hebben. Het minimum wat we kunnen doen is Lokeren in 1B houden", besluit de strijvaardige Jelle Van Damme.

Dennis Rosiers

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Union SG
 
 
Reacties.