Cyriac binnenkort terug in de Jupiler Pro League? "Er waren al contacten"


Foto: © Photonews 15 december 2019 15:39

De voorbije jaren speelde de voorbije jaren bij Standard, RSC Anderlecht en KV Oostende in de Jupiler Pro League. De snelle aanvaller zag zijn contract nu aflopen in Turkije en hoopt op een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

In La Dernière Heure had hij het over zijn toekomst: "Er waren al contacten met clubs uit de Jupiler Pro League, Turkije en de Golfstaten, maar ik wil me voorlopig niet aan een club binden. Ik moet volgende week een operatie ondergaan en in alle rust revalideren."

Hij hoopt toch om terug te keren naar de Jupiler Pro League: "Ik zou graag terugkeren en mijn oude niveau weer halen. Mijn makelaar houdt zich daarmee bezig en er zijn al enkele pistes." In 2009 kwam Cyriac terecht bij Standard en de Ivoriaan deed het prima. Nadien trok hij nog naar RSC Anderlecht en KV Oostende, maar de allerbeste Cyriac zagen we daar al niet meer. Hij maakte in zijn laatste volledige seizoen bij Oostende wel nog 13 doelpunten. In Turkije liep zijn contract afgelopen zomer af en sindsdien is hij op zoek naar een nieuwe club.

Sivasspor
 
 
 
Reacties.