🎥 Harde kern Lyon bewierookt Memphis Depay na verwijderen ezel-spandoek: "Jij bent nu de echte leider"


Foto: © photonews 15 december 2019 11:54

De Bad Gones hebben in een open brief Memphis Depay een hart onder de riem gestoken. Vorige week toonde een lid van de harde kern van Lyon een spandoek met daarop Marcelo afgebeeld als een ezel. Depay greep toen in.

Via een open brief heeft Bad Gones de kapitein van Lyon, Memphis Depay bewierookt. Volgens hen is de Nederlander nu de échte ware leider van de Fransen omdat hij dinsdagavond een spandoek uit een supporter zijn handen trok waarom verdediger Marcelo als een ezel stond afgebeeld. 

"Je hebt duidelijk gemaakt met je mentaliteit, daden en woorden heb je duidelijk gemaakt dat je de leider bent waar onze ploeg al lang naar snakt", begon Bad Gones het pleidooi. "Jouw vechtust en waarden asociëren de onze."

Geen Marcelo

Al blijven de fans wel van mening dat er geen plaats is voor Marcelo in het team. "We hebben de voorzitter al meermaals over Marcelo's gedrag aangesproken. Hij gedraagt zich respectloos ten opzichte van onze club. We hadden hier vandaag niet gestaan als de voorzitter luisterde." Alles begon toen de fans van Lyon de spelers opwachtten op de luchthaven na de 2-1-nederlaag op Benfica. Het kwam tussen Marcelo en de fans bijna tot handgemeen.

"Als je je dan ook afvraagt wie er tijd heeft om zo'n spandoek te maken, wel, dat zijn die mensen die door weer en wind jou komen aanmoedigen. Dezelfden die in hun vrije tijd sfeeracties voorbereiden en heel Frankrijk voor hun favoriete club rondreizen."

Ligue 1 \\ Lyon \\ Rennes
 
 
 
Reacties.