Jürgen Klopp is niet te spreken over 'hernieuwde' Champions League: "Bullshit"

15 december 2019 11:35

Jürgen Klopp is zonder meer een uitgesproken blad in de voetbalwereld. De Duitse coach van Liverpool liet zich ook gisteren weer horen. Dit keer over de mogelijke verandering van de Champions League.

Na de 2-0-zege tegen Watford had Klopp enkele rake woorden klaar voor de UEFA die naar een uitbreiding zou willen gaan van de Champions League. "Ik vind het complete bullshit", reageerde hij op de persconferentie.

Het plan zou zijn om in plaats van acht groepen met vier ploegen de rollen om te keren en vier poules van acht ploegen te krijgen. Als dan ook 24 van de 32 ploegen zich reschtstreeks kunnen plaatsen voor de volgende editie, wordt het meer een onderlinge competitie.

"Volgens mij houden jullie er allemaal van om ons te zien afzien. Niemand houdt zich bezig met hoe wij denken of ons voelen." Klopp had ook nog enkele woorden klaar voor het WK voor clubs in Qatar. "De 'geweldige' organiasatie daar besloot om alle wedstrijden in één stadion te spelen, terwijl het er regent. Ik denk dat ze daar geen regen kennen."

Johan Walckiers

Champions League \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.