AA Gent-fans niet te spreken over "geannuleerde" vluchten naar Rome: "Gangsterpraktijken"

17 december 2019 14:24

"Pure maffiapraktijken", dat zijn de woorden die Gent-supporters in de mond namen nadat zij hun geboekte reis naar Rome geannuleerd zagen. Vooral de mensen die via cheapticktes.be hun vlucht boekten, zijn slachtoffer.

"We hadden direct tickets te pakken", vertelt Valerie Jordens in Het Nieuwsblad. "We betaalden iets meer dan 250 euro voor een retourvlucht naar Rome via de website. Echter kregen we nooit de tickets waar de bevestigingsmail naar verwees. Wel een mail om te zeggen dat onze bestelling geanuleerd was."

Volgens de site zit het probleem bij Brussels Airlines. "We kregen foutieve informatie van de luchtvaartmaatschappij over de prijs. Het is niet gelukt om opnieuw te boeken", staat te lezen in de e-mail. "De website belooft wel een terugbetaling, maar nu moesten we via Lufthansa honderd euro opleggen."

Afscheping

Een andere supporter had dan tegelijk meer en minder geluk. "Ik was heel blij dat ik voor 73 euro kon boeken", legt Andy Vancoppenolle uit. "Maar liefst vijf uur later kreeg ik de annulatiemail. Dat kan toch niet? Dan moest ik boeken voor vierhonderd euro. 'Koop een nieuw ticket' was de boodschap van cheaptickets.be."

Klacht

Op Facebook circuleert het van "maffiapraktijken". Enkele supporters overleggen nu ook om een groepsklacht in te dienen bij Test Aankoop.

Dante Bellon

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ AS Roma
 
 
Reacties.