🎥 Goal van de groepsfase in de CL? Solo van Douglas Costa, Lautaro na geniale assist van Lukaku of twee weergaloze volleys?

17 december 2019 15:40

2019 is in de geschiedenisboeken gegaan als het jaar waarin de groepsfase van de Champions League het meeste doelpunten ooit opleverde. 308 stuks verdeeld over 96 wedstrijden! En daar zaten enkele pareltjes tussen.

UEFA selecteerde de vier mooiste doelpunten en daaruit laten we u kiezen. Het is bovendien niet gemakkelijk, want het zijn alle vier simpelweg formidabele goals.

1. Lautaro Martinez (Inter Milaan)

Dit zou de chauvinistische keuze zijn, want de assist voor deze mooie volleygoal werd geleverd door Romelu Lukaku. Dat maakt het doelpunt ook zo veel mooier, die assist met buitenkantje links. Al is de trap van Martinez ook van buitengewone kwaliteit.

2. Marcel Sabitzer (RB Leipzig)

Lukaku assisteerde met de buitenkant van de voet, Sabitzer maakte het af met zijn buitenkant. En hoe!? Op z'n Pavards, zoals bij Frankrijk op het WK tegen Argentinië, maar dan met nog meer effect en vanuit een schuinere hoek.

3. Douglas Costa (Juventus)

Geweldige dribbel van Douglas Costa, het balletje achter het steunbeen van Higuain en de Braziliaan die het door de benen van de keeper afmaakt.

4. Luis Suarez (Barcelona)

Barcelona moest in eigen huis achtervolgen tegen Inter, maar Luis Suarez bracht zijn team met een onhoudbare volley langszij. Later in de match tekende hij nog voor de winning goal.

Bekijk hier de vier goals:

Hannes Van Gael

Champions League \\ Inter Milaan \\ Juventus \\ Barcelona \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.