Doet opbod alle records sneuvelen? 'Engelse clubs vechten om sterkhouder, Club Brugge wil 30 miljoen euro'

18 december 2019 21:43

De secretaris van Club Brugge beleeft mooie tijden. De bankrekening van blauw-zwart kleurt groener dan groen. En de kans is niet onbestaande dat er nog maar eens een zak geld op zal worden bijgestort. Half Engeland wil Emmanuel Dennis halen.

Leicester City, Southampton FC en Brighton & Hove Albion - met the Seagulls heeft Club Brugge na de transfer van Mathew Ryan en José Izquierdo alvast goede contacten - volgen de prestaties van Emmanuel Dennis al langer op de voet. 

Foot Mercato weet echter dat ook Manchester United zich in de strijd om de aanvaller wil gooien. Een prijzenoorlog tussen enkele clubs uit de Premier League? Club Brugge ziet het alvast graag gebeuren. Al wil blauw-zwart (veel) boter bij de vis.

Prijzenoorlog = absoluut record?

Club Brugge hoopt namelijk de records te laten sneuvelen. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe willen dertig miljoen euro voor de Nigeriaan. Voor de volledigheid: de duurste uitgaande transfer staat in België op naam van Youri Tielemans. RSC Anderlecht kreeg zo’n 26 miljoen euro van AS Monaco voor de Rode Duivel.

Redactie

Premier League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ Manchester United \\ Southampton \\ Leicester City \\ Brighton
 
 
Reacties.