Club Brugge toont interesse in Benteke, maar Rode Duivel lijkt nog niet klaar te zijn met de Premier League

19 december 2019 07:31

Christian Benteke staat op het verlanglijstje van Club Brugge, maar voorlopig lijkt het daar ook bij te blijven. De Belgische topclub heeft nog geen "go" gekregen van de Rode Duivel en dus zijn ze nog niet aan het onderhandelen met Crystal Palace over een mogelijke transfer.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Club Brugge de Rode Duivel wel kunnen betalen, maar de speler zelf heeft nog geen "go" gegeven. Meestal wachten de clubs op een "go" van de speler voor ze beginnen te onderhandelen met de ploeg van de speler. 

Benteke zou nog niet klaar zijn met de Premier League. Hij en zijn gezin zouden enorm gelukkig zijn in Londen. Nog niet zo lang geleden verlengde hij ook zijn contract bij Crystal Palace. Een transfer lijkt er dus niet aan te komen. 

Maar toch is een transfer nog niet helemaal uitgesloten. Benteke wil namelijk graag mee naar het EK, maar dan zal hij toch ook meer moeten spelen. De komende kerstperiode zal daarin een cruciale rol spelen, want als Hodgson niet voor hem kiest, begint de Rode Duivel misschien wel aan een transfer te denken. 

Nils Wens

Premier League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.