Is de transfer van Minamino de start van een leegloop bij RB Salzburg?

19 december 2019 18:25

RB Salzburg is aan een indrukwekkend seizoen bezig, maar er dreigt nu in januari een grote leegloop. Er hebben enkele spelers namelijk heel wat indruk gemaakt in de Champions League.

Eén speler vertrekt al zeker bij RB Salzburg. Takumi Minamino was één van de sterkhouders dit seizoen en hij trok de aandacht van Liverpool. De Engelse topclub handelde snel en Minamino is sinds vandaag officieel een speler van de club. Op 1 januari zal hij zich bij de selectie voegen. 

Ook Erling Haaland staat dicht bij een transfer. Manchester United is de grote favoriet om hem binnen te halen, maar ook Dortmund, RB Leipzig en Juventus hengelen naar de diensten van de Noorse sensatie. 

En dan is er nog Hee-chan Hwang. De Zuid-Koreaan was net zoals Haaland en Minamino een man van de voorlinie, maar ook hij lijkt te vertrekken. Wolverhampton zou hem zeer graag naar de Premier League halen. 

Als deze transfers effectief zouden gebeuren is Salzburg haar talentvolle voorlinie dus kwijt en zal het een stuk zwaarder worden voor de Oostenrijkse topclub in het verdere verloop van dit seizoen. 

Redactie

Champions League \\ Red Bull Salzburg
 
 
Reacties.