Roeselare en Union schieten weinig op met gelijkspel: tweede periode wordt razend spannend

21 december 2019 19:18

Roeselare is zaterdagavond op 1-1 blijven steken tegen Union. Beide teams doen zo een slechte zaak in de tweede periode.

Ismaël Kandouss opende op slag van rust de score voor de bezoekers. Yhoan Andzouana maakte na vijftig minuten gelijk.

Roeselare blijft zo voor de tweede week op rij steken op een gelijkspel. Ook Union was goed aan de tweede periode begonnen, maar weigert zo optimaal te profiteren van de nederlaag van Beerschot.

Beerschot blijft zo na zes speeldagen op kop staan met elf punten, Lommel heeft er tien, Union en Roeselare elk negen. OHL heeft zeven punten, maar speelt vanavond nog tegen Virton.