Weinig aanhangers van kerstvoetbal in België: "Benieuwd hoe vol het stadion van Moeskroen gaat zitten"


Foto: © photonews 26 december 2019 06:59

KV Mechelen heeft nog één belangrijke taak om de kers op de taart van 2019 te zetten. Bij winst tegen Moeskroen zijn ze zo goed als zeker om het jaar in de top zes te eindigen. Of het moet zijn dat Zulte Waregem gaat stunten op Club Brugge.

Wouter Vrancken moest de meeste van zijn spelers weghouden van de kerstkalkoen. Iets waar hij niet echt blij mee is. “Kerstvoetbal? Ik vind het niet passen in België”, zegt hij in GvA. “Het is niet omdat het in Engeland werkt, dat ze het hier ook moeten doen. Daar zijn de stadions op tweede kerstdag tot de nok gevuld. Ik ben benieuwd hoe vol het stadion van Moeskroen straks zal zijn. Voor mij is kerstvoetbal in België absoluut géén meerwaarde.”

Vrancken hoopt met een positief gevoel het jaar af te sluiten. "Zelfs met een punt kunnen we een goede zaak doen. Of we daarmee tevreden zouden zijn? Dat hangt van het matchverloop af. Moeskroen is een moeilijke verplaatsing, maar we gaan niet naar daar om 0-0 te spelen, we gaan om doelpunten te maken en om te proberen drie punten te pakken."

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.