Lukaku bedankt fans en Solksjaer voor kritiek die hij kreeg: "Ik werd er een betere speler door, Inter vaart er wel bij"

28 december 2019 15:15

Romelu Lukaku mocht vandaag spreken op de Dubai International Sports Conference in de Emiraten. De Rode Duivel en spits van Inter had het er over zijn moeilijke maanden bij Manchester United.

Lukaku werd opzijgeschoven door Ole Gunnar Solksjaer, die geen al te grote fan van hem was. "Toch kijk ik niet met negatieve gevoelens terug op mijn periode bij Manchester United”, zei Lukaku. “Ik ben er een kalmere persoon geworden, heb er geleerd om mentaal klaar te zijn voor een wedstrijd. Als speler en als mens ben ik er gegroeid. Daarom zal ik Manchester United nooit als een slechte ervaring beschouwen."

Ook de fans waren op bepaalde momenten hard voor hem. "Het hielp mij om te staan waar ik de dag van vandaag sta. Inter Milaan vaart er op dit moment wel bij, op én naast het veld. De kritiek die ik kreeg bij Manchester United, maakte van mij een veel betere speler. Vroeger kon ik al eens boos worden als de dingen niet liepen zoals gewenst. Door mijn ervaringen bij Man United ben ik nu veel meer gehard als zo’n situatie zich opnieuw zou voordoen."

Johan Walckiers

Serie A \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.