Saga rond Paul Pogba staat niet stil: 'Hereniging met beste vriend en ex-coach'


Foto: © photonews 05 januari 2020 23:59

De wintertransferperiode draait momenteel op volle toeren, net als de geruchtenmolen. Nadat hij eerder al gelinkt werd aan een vetrek naar Real Madrid en een verlengd verblijf bij Manchester United lijkt Paul Pogba nu toch andere oorden op te zoeken.

Dit seizoen kampt Paul Pogba vooral met blessures en heeft hij Manchester United nog niet echt iets kunnen bijbrengen, maar de Fransman circuleert constant in de geruchtenmolen van het voetbal. 

Zo wordt hij volgden Daily Mail en Daily Mirror in verband gebracht met Inter Milaan. De wereldkampioen zou een vertrek uit Manchester niet tegenhouden en is zelf vragende partij. Ole Gunna Solskjaer, coach van United, wil hem dan weer houden. 

Bekend volk

Maar bij Inter kunnen twee factoren wel eens heel bepalend gaan zijn. In Milaan kan Pogba namelijk zijn beste vriend Romelu Lukaku terugvinden, maar ook ex-coach Antonio Conte. Met die laatste pakte hij vier titels. 

Ruilen?

United zegt niet neen tegen een transfer, maar verwacht uiteraard ook iets in de plaats. En die "iets" zou volgens de twee media de persoon Lautaro Martinez zijn. De spitsbroer van Lukaku scoorde al zestien doelpunten voor de Nerazzurri.

Manchester United \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.