OFFICIEEL: Cercle Brugge gaat shoppen bij Champions League-winnaar Liverpool

08 januari 2020 18:11

Cercle Brugge heeft na Dino Hotic een tweede inkomende transfer afgerond. Dit keer gaat de Vereniging shoppen bij Champions League-winnaar Liverpool.

Het Laatste Nieuws meldde dat de de aanvallende middenvelder Isaac Christie-Davies op het punt stond om Liverpool in te ruilen voor Cercle Brugge. Christie-Davies zou in België medische en fysieke testen afleggen. Normaal gezien zal de deal vandaag nog afgerond worden.

Christie-Davies is 22 jaar oud en kwam dit seizoen één keer uit voor de hoofdmacht van Liverpool. Hij speelde 77 minuten in de 5-0 verloren wedstrijd in de League Cup tegen Aston Villa. De volledige A-kern was op dat moment in Qatar om de finale van het WK voor clubs tegen het Braziliaanse Flamengo voor te bereiden. Davies genoot zijn jeugdopleiding bij Chelsea en won in 2016 de UEFA Youth League.

Update: Cercle Brugge heeft de komst van de Welshe speler officieel bevestigd. Voor zijn overstap naar Liverpool in 2018 doorliep hij de jeugdreeksen bij Brighton en Chelsea. De 22-jarige Christie-Davis wordt door Cercle gehuurd tot het einde van het seizoen. Hij zal gauw aansluiten bij de Brugse spelersgroep in Malta. 

Kevin Vanbuggenhout - Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Cercle Brugge \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.