🎥 Real plaatst zich eenvoudig voor finale supercup

08 januari 2020 22:08

Real Madrid heeft zich woensdagavond eenvoudig geplaatst voor de finale van de Spaanse supercup, die in Saoedi-Arabië wordt afgewerkt. De Koninklijke klopt Valencia met 3-1. Vooral het eerste doelpunt van Toni Kroos was opmerkelijk.

De Madrilenen namen van bij de aftrap het heft in handen en kwamen al na een kwartier op voorsprong. Toni Kroos scoorde een Olympisch doelpunt: hij krulde een hoekschop rechtstreeks binnen.

Vijf minuten voor rust verdubbelde Isco de voorsprong. De Spanjaard trapte de 0-2 in de herneming voorbij Domenech.

Twintig minuten na rust was de wedstrijd helemaal gespeeld, toen Modric met een bekeken balletje buitenkant voet de zware 0-3 op het scorebord zette.

Courtois keek het merendeel van de avond werkloos toe en leek op een clean sheet af te stevenen. Die kwam er echter niet. In de laatste minuut trapte Dani Parejo de eerreder vanop elf meter binnen, na handsspel van Sergio Ramos.